I بر محیط خود اثر بگذارید، و میتوانید
I فراخوانِ اثرگذاری، گسترش مخاطب و خروج از انفعال
در چند سال اخیر هرگاه میان فعالان جبههی فرهنگی انقلاب صحبت از مخاطب میشد، جمعبندی تقریبا مورد اتفاقی وجود داشت که: اولویت اول همان امت حزب الله هستند. به این معنا که اگر موضوع کار فرهنگی، ترویج ارزشهای انقلاب و جلوگیری از بدلها و انحرافهاست، اولویت آن است که معتقدان این مرام (مرام انقلاب) از خطرها حفظ شوند، دلها قرص شود، و دانستهها عمق و بصیرتها افزایش بیابد. این اولویتبندی -که مستقیم یا باواسطه مستند به توصیههای رهبر انقلاب بود- در عمل رنگ انحصار به خود گرفته بود، و در واقع محصولات جبههی فرهنگی انقلاب "تنها" برای امت حزب الله تولید میشدند و البته خط همچنان همان است که بود. اما توصیههای چند ماه اخیر رهبر انقلاب به جوانان و فعالان فرهنگی حاکی از نوعی تغییر سیاست (و یا شاید تصحیح سوء برداشت) است. شاهد من برای این مدعا، سه دیدار و پیامی است که طی سه ماه اخیر متن آنها منتشر شده است:
🔹 اول/ در 19 آبان 1395، رهبر انقلاب با مجموعهی فرهنگی قرب بقیة الله سپاه (شامل موسسهی اوج و شبکهی افق و قرارگاه خاتم الاوصیاء) دیدار میکنند و طبق نقل غیررسمی منتشر شده میفرمایند:
«افزایش مخاطب مهم است. فقط آن که به ما اعتقاد دارد، مخاطب نباشد. نباید مخاطب آشنا و انقلابی و حزب االهی را فقط جذب کرد بلکه باید به دنبال جذب مخاطب بیگانه (به تعبیر رایج یعنی همان قشر خاکستری و حتی قشر سیاه) باشید: گر آن بیگانه هم با ما نشیند آشنا خیزد» و در جای دیگر از همین دیدار دوباره تاکید میکنند که: «مخاطبان را افزایش دهید. مخاطبتان را هم فقط جوان انقلابی نگذارید.» و باز در فصل مربوط به فضای مجازی به ورود تهاجمی در این عرصه توصیه میفرمایند: «ورود تهاجمی لازم است و گرفتن میدان از دست دشمن. اثر گذار و تهاجمی باشید نه اثر پذیر.»
🔹 دوم/ در 24 آذر 1395، جمعی از نوجوانان به مناسبت جشن تکلیف به دیدار رهبر انقلاب میروند. در این دیدار ایشان نوجوانان را (دقت کنید! نوجوانان را!) به اثرگذاری بر محیط پیرامونی توصیه میکنند و میفرمایند: «در محیط مدرسه و در محیط خانه، بهعنوان یک نوجوان شاداب، فعّال، کاری، مثبت، حضور خودتان را مؤثّر قرار بدهید. سعی کنید در اطرافیان خودتان اثر بگذارید؛ هم در مدرسه، هم در محیط خانه، هم در محیط بازی، روی همسالان و دیگران سعی کنید اثر بگذارید؛ میتوانید اثر بگذارید.»
🔹 سوم/ در 1 بهمن 1395، در پیامی به اتحادیه انجمنهای اسلامی اروپا و پس از یادآوری سه مزیت دوران جوانی و دانشجویی و حضور در تشکیلات انجمن اسلامی، قاطعانه مینویسند: «حجّت بر شما تمام است. انتظار از شما عزیزان کاری بیش از خودسازی علمی و دینی و اخلاقی است؛ انتظار آن است که بر محیط پیرامونی خود اثر گذارید و بر رهروان راه خدا با گفتار و عمل خود بیفزائید. در نبرد نامتقارن جبههی کفر و استکبار با پرچم برافراشتهی اسلام ناب، این وظیفهی همهی ما است. هرکدام باید چشمهی بابرکتی از معرفت درست اسلامی و صراط مستقیم الهی باشیم.»
اگر مجموع این قرائن را به عنوان "تغییر" یا "تصحیح" راهبرد فعالیتهای فرهنگی و یا حتی "پیشرفت" اهداف بپذیریم، بازنگری در فعالیتهای کنونی لازم میآید. از جمله مولفههایی که بایستی مورد بازنگری و بازطراحی قرار گیرند میتوان به این موارد اشاره کرد:
1. نوع سازماندهی فعالیتهای فرهنگی
2. زبان و ادبیاتِ محصولات
3. نظام مسائل و دغدغههایی که به آنها پرداخته میشود و اولویتبندی آنها
4. بسترهای توزیع و انتشار
از طرف دیگر برداشت انفعالی از این توصیهها و در نتیجه فروگذاشتن اصول و عبور از خطوط قرمز، بدون تردید مهمترین چالش روند جدید(افزایش مخاطبان) است.
#رسانه #مخاطب #نوجوانان #رهبری
@Banizy
حسن روحانی مجددا رییس جمهور شد.
روزهای سختی پیش رو داریم.
و العاقبة للمتقین.
@Banizy2
I پیش از پراکنده شدن
I قابل توجه ادمینهای جمعهای انتخاباتی
امروز از حدود سه ماه فعالیت انتخاباتی فارغ شدیم؛ اما به حکم آیهی شریفهی «فاذا فرغت فانصب»، بایستی عزممان را جزم کنیم برای پرداختن به مسائلی که هر چند #فوریت انتخابات را ندارند، ولی #اهمیت بیشتری دارند و با ریشههای انقلاب اسلامی گره خوردهاند.
در سه ماه اخیر شور و حرارت بسیار خوبی در جریان انقلابی به راه افتاد و ثمرهی آن حجم متراکم و گستردهای از فعالیتهای #مجازی و #حقیقی بود که قطعا بعد از مقطع دفاع مقدس، بهجز در ایام #فتنه_۸۸، سابقه نداشته است. هر چند این شور انقلابی با رفتنِ #روحانی شیرینکام نشد، ولی باید اصل آن را غنیمت شمرد و به سرعت و پیش از فروکش کردن، برای سازماندهی مجدد آن تدبیر کرد. پیش از آن که ارادههای شکوفا شده در جریان انتخابات به خلوتهای فردی خود بازگردند، باید هویت جمعهای شکلگرفته بازتعریف شود. در ادامه پیشنهادهایی در این جهت عرض میشود:
✅1️⃣ خدمت (برای همه)
برای نیتهای خالص، هدف اصلی در رقابت انتخاباتی، به دست آوردن فرصت #خدمت به مردم، کم کردن آلام #مستضعفین و پیش بردن آرمانهای انقلاب بوده است. درست است که در انتخابات ریاست جمهوری پیروز نشدیم، ولی #هدف هنوز پابرجاست. مهمترین کار جمعهای حاضر این است که هدف «خدمت» را مخلصانه و باقدرت پیبگیرند و برای این مهم سازماندهی کنند.
✅2️⃣ بازگشت به متن مردم (برای همه)
به برکت انتخابات، عدهی خوبی از جوانان انقلابی به جمعهای خانوادگی-محلی-صنفیِ خود رجوع کردند. دیرزمانی است که جریان انقلابی از متن مردم و همین جمعهای طبیعی و سنتی دور شده و این واقعیت اولا جریان انقلابی را نسبت به خواستها و دغدغههای مردم دچار کجفهمی کرده است و ثانیا در قشری از جامعه تصویری منفی و هراسآور از جریان انقلابی ساخته است. باید این رجوع مبارک را قدر دانست و بر حضور جوانان انقلابی در جمعهای طبیعی و سنتی تاکید کرد؛ حضوری که فقط به بحثهای سیاسی و انتخاباتی خلاصه نمیشود و با متن زندگی مردم پیوند میخورد.
✅3️⃣ تشکیل دولت مجازی (برای صاحبان قلم)
یکی از نقصهای جدی جریان انقلابی در انتخابات امسال، کمبود حرفهای #ایجابی و ضعف در بسط و تصویرسازی از مختصر حرفهای موجود بود. بایستی جمعهایی که شان #تخصصی دارند به تولید و بسط حرفهای ایجابی و صدالبته نقد تخصصی دولت بپردازند و کار را به چهارسال آینده حواله ندهند. مجاهدت لازم است تا تصویری قانعکننده از #دولت_کارآمد شکل بگیرد و بتواند اعتماد عمومی را جلب نماید.
✅4️⃣ آسیبشناسی (برای صاحبان اندیشه)
در چند ماه اخیر درون جبههی انقلاب، انتقادهایی بیسابقه نسبت به سازوکارهای داخل جبهه و نیز برخی از ساختارها و فرآیندهای نظام سیاسی کشور شکل گرفته است: جمنا، فرآیند انتخابات، صداوسیما، شورای نگهبان و ... . حالا فرصت مناسبی است تا صاحبان اندیشه به نقد دقیق این سازوکارها و فرآیندها بپردازند و طرحهای جایگزین پیشنهاد دهند و برای عملیاتی کردن آنها وارد میدان شوند.
✅5️⃣ بازطراحی رسانههای انقلاب (برای اهالی #رسانه)
رسانههای انقلابی (اعم از حرفهای و غیرحرفهای) نقشی بسیار پررنگ و بیسابقه در این انتخابات ایفا کردند (که جای شکر و سپاسگزاری دارد). ولی به نظر میرسد که عمدهی عملکرد این رسانهها معطوف به نقد دولت و آن هم از جنس #جنگ_روانی (عملیات رسانهای ایذایی و زودگذر) بود. باید به این سوال پاسخ داد که رسانههای انقلابی در این انتخابات غیر از نقد دولت چه داشتند؟ و چرا در این حوزهها چندان موفق نبودیم؟:
1. بسط حرفهای ایجابی و تبیین آرمانها
2. رفع شبهات
3. گسترش #مخاطب
جمعهای رسانهای فعال در انتخابات بایستی به این سوالات بپردازند و این مهم قطعا به طراحی و برنامهریزی و مجاهدت طولانیمدت نیازمند است. بدون اینها، رسانههای ما تفاوتی با رسانههای رقیب نخواهند داشت و #رسانه_انقلاب نخواهند بود.
✅6️⃣ سازماندهی جریان جوان انقلابی (برای اهالی #تشکیلات)
انتخابات 96 بستر مهمی برای رویش و به صحنه آمدن جوانان انقلابی بود؛ به خصوص برای #نسل_چهارم_انقلاب که ایام #فتنه_۸۸ را درک نکرده بودند. باید این رویشها را قدر دانست و برای #سازماندهی و هدایت آنها به سمت نیازهای اساسی انقلاب اسلامی تلاش کرد.
🔸 پینوشت:
آنچه گذشت معطوف به کارکردهای ثانویهی جمعهای انقلابی شکل گرفته بود؛ اما رسیدن به این کارکردها لوازمی قطعی دارد، که از مهمترین آنها (1) تقویت مبانی فکری و (2) تقویت هویت جمعی است. تقویت مبانی لازمهی جهتگیری صحیح و کارکرد موثر است. همچنین پیگیری هریک از این خطوط به #هویت_سازی در قالب گروهها و تشکلها و سمنها نیاز دارد. هویتسازی حکم شیرازه دارد و بدون آن این جمعها پایدار نخواهند بود.
#انتخابات #هویت_جمعی
@Banizy2
http://l1l.ir/1kjg
I دلنوشتهای برای سیدمحرومان، آقای #رییسی
🔹 سید بزرگوار!
سلام
پیش از عید بود که شایعهی کاندیداتوری شما پیچید و من آن روزها حسی دوگانه داشتم؛ از یک طرف خوشحال و مسرور بودم که هنوز در این انقلاب هستند مدیران تراز اولی که پاک و لایقند و ما نمیشناسیمشان و دوست داشتم که با همین یک نمونه استقرایی تام بزنم و امیدوار باشم به بدنهی مدیران کشور. و از طرف دیگر دوست نداشتم که شما وارد میدان شوی، چرا که از قراین اینگونه برمیآمد که میوهی سیدابراهیم هنوز نرسیده است و وقت چیدن نیست. یک ماه گذشت و ابراهیم پا به عرصه گذاشت. خوب یادم هست که حتی در میان جمعی گزیده از جوانان حزب اللهی -که بعدها ستاد دانشجویی شما را تشکیل دادند- نیز به شما با دیدهی تردید نگریسته میشد: آیا این سید میتواند؟ حتی: آیا ایشان صلاحیت کافی را دارد؟ نظرسنجیها نیز اوضاع خندهآوری داشت و نشان میداد که در سراسر کشور تنها نزدیک به ده درصد از مردم شما را -آن هم در حد اسم- میشناسند. خیلی زود به عرصهی تبلیغات انتخاباتی وارد شدیم. چند جلسهی خصوصی و عمومی و شنیدن منطق و دیدن منش شما حزب الله را امیدوار کرد، ولی حضور تلویزیونی شما در گفتگوی خبری و بعد از آن مناظرهی اول، همه را منجمد کرد که "نه، با این سید نمیشود به جایی رسید". همه شما را با احمدینژاد قیاس میکردند که استاد فیتیلهپیچ رسانهای بود و انتظار داشتند که در همان دقایق اولیه، روحانی و دولتش را با خاک یکسان کنی و بشوی چهرهی محبوب حزب الله. جالب بود؛ رقیب -حسن روحانی- هم اصرار داشت که شما را احمدینژادِ ثانی معرفی کند، و برای این منظور همهی روشهای احمدینژادی را به کار گرفت. اما شما نه در نظر مردم احمدینژاد شدی و نه آنگونه که هوادارانت مطالبه میکردند برای غلبه بر رقبا به روشهای احمدینژادی متوسل شدی. شما سیاستمداریِ صادقانه را پیشه کردی و بدون توسل به روشهای جنگ روانی -که اصلا بلد نبودی- پیشرفتی و به سرعت محبوب و محبوبتر شدی. با مجاهدتی ستودنی به همه جای ایران سرکشی کردی و در هر شهری که وارد شدی، فوجفوج مردم به استقبالت شتافتند.
🔸سید عزیز!
در سراسر ماه انتخاباتی گذشته، من شما را ستودم. نه به خاطر برنامههای راقی، نه به خاطر فن بیان و زبان بدن، نه به خاطر کاریزمایی که نداشتی، نه به خاطر هوش وافر، بلکه تنها و تنها برای اخلاص شما و پایبندیات به ارزشهایی که به آنها باور داشتی. برای خاطر این که مطمئن بودم که بیهیچ چشمداشتی به قدرت و واقعا از سر احساس تکلیف، وارد عرصهی رقابت شدهای. تن به عرصهای سپردی که جز زحمت برای شما هیچ نداشت. تهمتها و طعنهها را شنیدی و مدام با احمدینژاد قیاس شدی؛ ولی هیچگاه لب به شکایت نگشودی. هیچگاه جواب تخریب را با تخریب ندادی و حتی یکبار هم برای خلاصی از هجمهها و برچسبها به احمدینژاد و دولت قبل نتاختی. هیچگاه -چون دیگران- از سابقهی خود فرار نکردی و سعی نکردی از خودت چهرهای دروغین بسازی. اینگونه شد که من جذب خلوص و اخلاق شما شدم، و میدیدم که چگونه منش اخلاقی شما و صداقت در کلام، حتی هواداران سرسخت روحانی را نیز به اعتراف واداشته که "رییسی -شخصا- آدم بهتری است".
🔹آقای رییسی!
من در شام انتخابات و پیش از اعلام نتایج حسی دوگانه داشتم؛ از یک طرف پیروزی شما را آرزو میکردم، که در صورت تحقق میتوانست غمی از دل رهبر انقلاب بردارد و مسیر غلط فعلی را که جز بر رنج صاحبان انقلاب نمیافزاید اصلاح کند. و از طرف دیگر دوست داشتم که -ولو با عدماقبال مردم- این تکلیف بزرگ از دوش شما (و ما) برداشته شود. کشور ما روزهای سختی را پیش رو دارد و حیف بود که هزینهی بیتدبیریهای دیگران را شما بپردازی. یک ماه قبل، از گمنامی آغاز کردی و به لطف خدا و همت جوانان همراهت توانستی نظر نزدیک به شانزده میلیون ایرانی را جلب کنی. این موفقیت کمی نیست؛ باید از این سرمایهی عظیم اجتماعی بهخوبی حراست شود. و کلام آخر اینکه: شیرینترین منصب مدیریتی عالم گوارایت باد!
#دلنوشته
@Banizy2
I فجر پیروزی و دلهای مشوش ما
I فتنهها در پیش است؟
I تاملات انتخاباتی- دهم
دیگر فرصت زیادی تا روز #انتخابات باقینمانده و میخواهم اینبار نگاهی به آینده بیندازیم.
نتیجهی انتخابات فردا از دو حالت خارج نخواهد بود:
1. تداوم دولت حسن #روحانی
2. پیروزی ابراهیم #رییسی و ختم کار دولت یازدهم
به استناد نظرسنجیهای مختلف چند روز اخیر و روند تغییر آرا و نیز مشاهدات میدانی و بازخوردهایی که از دو طرف رقابت میرسد، من احتمال بیشتری به پیروزی آقای رییسی میدهم؛ ولی این، بحث این یادداشت نیست. متاسفانه باید گفت که به احتمال بسیار زیاد (عدد بخواهید: بالای 80 درصد) ما در هر دو حالت پیشگفته (تداوم یا ختم دولت یازدهم) با شرایط #فتنه مواجه خواهیم شد...
🔵 احتمال اول- تداوم دولت روحانی// با توجه به شرایط اقتصادی کشور، سابقهی عملکرد دولت یازدهم و بهخصوص مواضع روزهای اخیر آقای روحانی، به نظر میرسد که در میانمدت کشور با چالشهای سهمگین اقتصادی-سیاسی و به تبع آن چالشهای اجتماعی و امنیتی روبرو خواهد شد. چالشهایی از این قبیل:
🔸بحران نظام بانکی
🔸تورم شدید
🔸تداوم رکود و گسترش نارضایتیهای اجتماعی اقشار ضعیف
🔸گسترش تنش میان قوای سهگانه و سایر نهادهای حاکمیتی
🔸تقویت اپوزوسیون و گروهکهای معاند و کمرنگ شدن مرزهای خودی و غیرخودی
🔸برجامهای بعدی و بروز اختلافات راهبردی در لایهی حاکمیتی
🔵 احتمال دوم- خاتمه دولت روحانی// با توجه به تحولات سیاسی چندماه و به خصوص چندهفتهی اخیر کشور - از قبیل فوت مرحوم #هاشمی، نقض مکرر #برجام و روی کار آمدن ترامپ، تحولات منطقهای، قوت گرفتن احتمال شکست روحانی و رادیکال شدن مواضع ایشان، و هشدارهای بیسابقهی رهبر انقلاب در دو دیدار اخیر- به نظر میرسد که در کوتاهمدت کشور با چالشهای سیاسی-امنیتی روبرو خواهد شد. چالشهایی از این قبیل:
🔸تخلفات گوناگون انتخاباتی
🔸عدم تمکین به آرای عمومی و کارشکنی در تحویل دولت
🔸افزایش تنشها و درگیریهای لفظی و رسانهای میان شخص آقای روحانی و اصحاب فتنهی ۸۸ و هواداران ایشان از یکسو، و سایر نهادهای حاکمیتی از سوی دیگر، که ممکن است امتداد اجتماعی بیابد
🔸بروز ناامنیهای خیابانی و وارد شدن گروهکهای تروریستی به میدان درگیریهای احتمالی
🔸انشقاق سیاسی و به تبع آن انشقاق اجتماعی، از جنس آنچه در سال ۸۸ شاهد بودیم
🔹برای تحلیل دقیقتر آنچه در صورت تداوم دولت روحانی رخ میدهد و وظیفهی ما در قبال آن، هنوز فرصت باقیست. ولی تبعات شکست روحانی (در صورت وقوع) بهسرعت به ما خواهد رسید: هفتهی آینده. در این شرایط وظیفهی ما چیست؟ عجالتا و به صورت خلاصه تدابیر ذیل ضروری به نظر میرسد:
1️⃣ حفظ نظم و آرامش
به هیچ عنوان نباید نظم و آرامش عمومی به هم بخورد. به هیچ وجه نباید فضا را ملتهب و احساسی کرد، بلکه باید از ملتهب کردن فضا توسط دیگرانی که مترصد فرصت هستند نیز جلوگیری شود.
2️⃣ هوشیاری و آمادگی بیشتر
باید آمادگیهای خود را بالا ببریم و گوشبهزنگ باشیم. در کنار امیدواری و خوشبینی، باید منتظر حالتهای بد و بدتر باشیم تا جا نخوریم. باید محکم بود و نترسید، که ترس و وادادگی قرین یکدیگرند.
3️⃣تبیین و روشنگری
به تجربه میتوان گفت که اولین علائم فتنه را رسانهها بروز میدهند: بازیهای رسانهای طراحی شده. اولا خودمان نباید فریب بخوریم و ثانیا باید به فکر گرهگشایی از فتنههای رسانهای دشمن باشیم. همچنین بازخوانی تاریخ انقلاب و به خصوص تاریخ نزدیک خودمان (سال ۸۸) بسیار مفید است و تجربیات آن سال تلخ باید به جوانترهایی که آن فضا را ندیدند نیز منتقل شود.
4️⃣گوشها به فرمان رهبر انقلاب و حفظ تقوای جمعی
در شرایط فتنه که غبار همهجا را فرامیگیرد، سرخود بودن از همیشه خطرناکتر است. باید گوشبهفرمان ولی بود. و نیز باید از تکروی اجتناب کرد. باید جمعهای ایمانی را (که خوشبختانه در فرصت انتخابات تقویت شدهاند) قدر دانست و بر آنها تاکید کرد، که در امواج سهمگین دریا "تک"ها زود غرق میشوند.
امیدوارم که این سرفصل در همین یادداشت مختومه شود و نیازی به بحث بیشتر نباشد!
پینوشت:
هیچ وقت این آیهی شریفه را که رهبر انقلاب در آغاز اولین خطبهی نمازجمعهی بعد از انتخابات ۸۸ خواندند فراموش نمیکنم:
هُوَ الَّذِی أَنزَلَ السَّکِینَةَ فِی قُلُوبِ الْمُؤْمِنِینَ لِیَزْدَادُوا إِیمَانًا مَّعَ إِیمَانِهِمْ. وَلِلَّهِ جُنُودُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَکَانَ اللَّهُ عَلِیمًا حَکِیمًا (فتح:۴)
#تاملات_انتخاباتی #فتنه #فتنه88 #پیش_بینی #رهبری #روحانی
@Banizy2
http://l1l.ir/1k8y
💠 نشانههای امید؛ فضایل هشتگانهی آقای #رییسی
چرا به رییسی رای میدهم؟
1️⃣ پرکار و جوان
آقای رییسی 57 سال سن دارد و به پرکاری و تلاش شهره است.🔻
🔸به طور میانگین روزانه 12 ساعت کار میکند و در دورهی مسئولیت آستان قدس این عدد به 15 ساعت رسیده است.
🔸حجم عظیمی از فعالیتهای عمرانی و فرهنگی بیسابقه را در آستان قدس آغاز کرده است.
🔸در بین کاندیداهای موجود متراکمترین برنامهی سفرهای استانی را دارد و گاهی در یک روز به 3 استان سفر میکند. در پرکاری ایشان همین بس که جمعهی گذشته، بعد از مناظرهی سوم، ساعت 11.5 شب برای مردم ورامین سخنرانی داشتند!
2️⃣ اخلاقمدار
آقای رییسی رعایت تقوا و اخلاق را بر هر امر دیگری مقدم میدارد. 🔻
🔸در مناظرات انتخاباتی رییسی نشان داد که مقید به اخلاق است و تخریبهایی که سعی بر ارائهی تصویری خشن از ایشان داشت، وجهی ندارد.
🔸رییسی با سابقهی طولانی حضور در دستگاه قضا، بالطبع بیش از دیگران به پروندههای فساد شخصی و گروهی دسترسی دارد؛ ولی به هیچ وجه از این اطلاعات برای تفوق بر رقبا استفاده نکرد.
3️⃣مردمی
آقای رییسی عمیقا معتقد به ارتباط از نزدیک با مردم است. 🔻
🔸پیوسته در دوران مسئولیت قضایی خود یک روز را به ملاقاتهای مردمی اختصاص داده و شخصا کار ایشان را پیگیری کرده است. در آستان قدس نیز شخصا پای صحبت مردم مینشیند و سعی در گرهگشایی از زندگی ایشان دارد.
🔸سفرهای بیتکلف ایشان به نقاط مختلف کشور و استقبالهای استانی پرشور از ایشان شاهد دیگری است بر این مدعا که رابطهی رییسی و مردم صمیمی و نزدیک است.
4️⃣ قاطع
آقای رییسی در مدیریت خود و به ویژه در مبارزه با مفاسد قاطع و توصیهناپذیر است. 🔻
🔸به محض ورود به آستان قدس تخلفات قائم مقام آستان (عزیزیان) را شناسایی و او را به قوهی قضائیه معرفی کرد.
🔸در مشهد، آستان قدس مشغول توسعهی حرم و مشارکت در فعالیتهای عمرانی سودمحور بود. رییسی فرمان را به کلی چرخاند؛ به جای توسعهی حرم، ساخت زائرسرا و مسکن برای جوانان را در پیش گرفت و پروژههای فروشگاهی بزرگی چون مشهدمال و جهانمال را واگذار کرد.
🔸احکام ویژهی سهگانهای که امام در دههی 60 به رییسی دادهاند، آن هم در سن بیستوچندسالگی، نشان از قاطعیت ایشان دارد.
🔸در دوران مسئولیت در سازمان بازرسی، پروندههای فساد بزرگی را کشف و تحویل قوهی قضائیه داد: فاضل خداد و مرتضی رفیقدوست، شهرام جزایری و ...
5️⃣تحولخواه
آقای رییسی فردی تحولخواه است. 🔻
🔸رییسی سازمان بازرسی را از یک ادارهی کوچک به سازمانی منظم و بالغ تبدیل کرد و با برگزاری سه نمایشگاه تخصصی با موضوع گلوگاههای فساد در دستگاههای اجرایی کشور تحسین مسئولان عالی نظام را برانگیخت.
🔸با بازبینی در فعالیتهای تجاری آستان قدس، شرکتهای تابعه، و مسئولیتهای آستان در قبال زائرین و مجاورین، به کلی نسبت به دورهی قبل تفاوت ایجاد کرده است.
6️⃣ سادهزیست
آقای رییسی هیچگاه در طبقهی اشراف و متمولین قرار نداشته است. در شرایطی که دیگران برای خود پاداشها و حقوقهای نجومی میبُرند، چشمپوشی کردن از رانتها و امکانات بیت المال (حتی از نوع حلال و مباح آن) امتیازی نادر است.🔻
🔸او با یتیمی بزرگ شده و تا سالها با دستفروشی و زحمتکشی هزینههای زندگی را تامین کرده است. او طعم فقر را چشیده است.
🔸او اینک در مقام تولیت آستان قدس، در خانهای هفتاد و چند متری زندگی میکند.
🔸رییسی حق تولیت آستان را که ظاهرا ده درصد از سود موقوفات است و رقم کلانی میشود، تماما به بنیاد برکت واگذار کرده است.
7️⃣پاکدست
آقای رییسی علاوه بر امتیاز سادهزیستی، از امتیاز پاکدستی نیز برخوردار است. 🔻
🔸از او و نزدیکان او تا کنون یک مورد تخلف مالی گزارش نشده است و در مناظرههای تلویزیونی هیچ کس از رییسی تخلفی سراغ نداشت.
🔸او در ازدواج دخترانش تنها شرطی که برای دامادها گذاشته، عدم فعالیت تجاری بوده است
🔸در دوران مسئولیت در قوهی قضائیه، از امتیازات مرسوم خرید مسکن با قیمت ارزان استفاده نکرده است. به گفتهی خودش، میخواسته دست و زبانش آزاد باشد.
8️⃣تکلیفمدار
آقای رییسی مردی تکلیفمدار است و در پی قدرت و شهرت نیامده 🔻
🔸رییسی علیرغم 30 سال حضور در سطوح کلان مدیریتی، تا سال گذشته گمنام بود. او پی خودنمایی و تبلیغ خود نیست.
🔸در سنین جوانی، احکام ویژه از امام گرفته و قاطعانه با منافقان برخورد کرده است. او هنوز هزینهی این عمل قاطعانه به تکلیف را میپردازد و با این وجود لحظهای ابراز پشیمانی نکرده است.
🔸رییسی برخلاف تخریبها، به هیچ وجه حاضر به استفاده از موقعیتش در آستان قدس برای تبلیغات انتخاباتی نشده است.
🔸علیرغم میل باطنی خود به واسطهی اصرار جمع زیادی از مردم و علما عرصهی انتخابات حاضر شده و خود را در معرض تخریبها و تهمتها قرار داده است.
@Banizy2
http://l1l.ir/1jqa
👈 توصیه حضرت آیت الله جاودان به حضور حداکثری در مراسم امروز مصلی تهران.
@javedan
www.javedan.ir
✅ بیانیه مهم دکتر قالیباف درباره انتخابات
بسم الله الرحمن الرحیم
مردمِ شریف ایران
روزی که علی رغم مصالح شخصی، تصمیم گرفتم وارد صحنه انتخابات شوم، می دانستم با چه شرایط سخت و خطرناکی روبرو خواهم شد؛ چرا که روشن بود برای تغییر اساسی وضع موجود، راهی نیست جز مبارزه با 4درصدی هایی که در سالهایی طولانی، توانسته اند بر شریان های اقتصادی و سیاسی کشور مسلط شوند و نه تنها اقدامی برای حل مهمترین معضلات روز اقتصادی و اجتماعی نکنند، بلکه روز به روز با ترجیح منافع خود و بی قانونی های گسترده، بر این بحران ها، به ویژه بر بحران رکود و بیکاری دامن بزنند.
همانطور که شهید بهشتی پیش بینی کرده بود، مبارزه با فرصت طلبانِ انقلابی نما بسیار پرهزینه شده است، چون این جریان موریانه وار در حال خوردن ریشه های انقلاب است و گروهی که نه تنها با انقلابی های اصیل تضاد مبانی فکری دارند، بلکه جریانی هستند که منافع مادی آنها به خطر افتاده است.
لذا با توکل بر خداوند باری تعالی و با همه کمبودها و کم بضاعتی هایی که در خود می دیدم، تصمیم گرفتم با هدف تغییر وضع موجود، پای در میدان انتخابات بگذارم؛ میدانی که با تخریب ها، توهین ها و اتهام زنی های گسترده ای علیه خودم، خانواده ام و هوادارانم همراه بود و البته همه این ها مرا در پیمودن مسیری که انتخاب کرده بودم، مصمم و راسخ تر ساخت.
در شرایط کنونی، آرمان اصلی کشور و مردم، تغییر وضع موجود است و برای رسیدن به این آرمان، چاره ای نبود جز اینکه با وجودِ داشتنِ برنامه ای دقیق و جامع برای حل مشکلات کشور، مبارزه ای واقعی و نه شعاری با اشرافی گری و فرصت طلبی هم آغاز می شد؛ لذا تلاش کردم، در کنار ارائه برنامه های دقیق، که توانایی اجرایی شدن آن ها نیز وجود داشت، با شیوه ای صریح و اخلاقی، مبارزه با 4 درصدی ها را آغاز کنم و در راه این مبارزه، نه از تخریب ها و تهدیدها ترسیدم و نه هیچ گاه پا را از اصول فراتر گذاشتم و در کنار شفاف سازیِ زندگیِ اقتصادیِ شخصی ام، حرفی بی سند و بی مبنا نزدم. در حالی که آنها در عین تخریب های کور، نتوانستند از لرزه ای که بر اندام شان افتاده است جلوگیری کنند، بگونه ای که تمام امکانات خویش را برای مقابله با این جنبش مردمی به خط کردند و از این پس نیز این تخریب ها توسط این 4 درصدی ها ادامه پیدا خواهد کرد.
آنچه که در این مقطع اهمیت دارد و حیاتی است، حفظ منافع مردم، کشور و انقلاب است و اکنون که این آرمان بزرگ، جز با تغییر وضع موجود محقق نمی شود، باید به منظور وحدت در جبهه ى انقلاب، تصمیمى اساسی و خطیر گرفت. لذا براى حفظ این آرمان بزرگ، از همه ى حامیان مردمى خویش در سراسر کشور مى خواهم، که تمام ظرفیت و حمایت خود را براى موفقیتِ برادر ارجمندمان حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم #رئیسى و به بار نشستن دولت کار و کرامت برای خدمت به مردم قرار دهند و از همه مردمی که در این مدت به تشکیل دولت مردم دل بسته بودند و از همه حامیان مردمی و یاران بی ادعایِ خودم، که بی هیچ چشمداشتی و با تمام وجود، در جهت تحقق آرمانهای انقلاب تلاش کرده اند، تشکر و قدردانی می کنم. انتظار ما و مردم بر این است که این تصمیم، زمینه ساز آغاز دورانى جدید براى یک تحول اقتصادی باشد که با قطع دست 4 درصدی ها از اقتصاد، منتج به ایجاد اشتغال جوانان برومند این سرزمین و حمایت از مستضعفین و محرومان در ایران سربلندمان گردد.
مبارزه تازه آغاز شده است و تا ریشه کنی کامل فساد و ناکارآمدی، باید جان و آبروی خود را نیز بی چشمداشت فدا کرد.
🔹به عمل کار برآید ...
🔸محمدباقر قالیباف
✅ @ghalibaf_official