کُجانامه

رحم الله امراء علم من این و فی این و الی این
بایگانی

یکی‌بر سر شاخ و بر بن می برید

يكشنبه, ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۴۰ ق.ظ

I تکرار: یکی بر سر شاخ و بن می‌بُرید

I به روحانی نگوییم #دروغ_گو

I تاملات انتخاباتی- هشتم

امیدوارم در هیاهوی انتخاباتی موجود این پیام شنیده شود:

1️⃣ بعد از مناظرات معروف سال ۸۸، رهبر انقلاب در اولین خطبه‌ی نمازجمعه‌ی بعد از انتخابات، در انتقاد از رفتار میرحسین موسوی و هواداران او گفتند:

🔸 بنده اینجا در منبر نماز جمعه، در خطبه‌ای که در حکم نماز است، حقایق را باید بیان بکنم. هر دو طرف در این عیب متأسفانه مشترک بودند. از یک طرف صریحترین اهانتها به رئیس جمهورِ قانونی کشور شد. حتی از دو سه ماه قبل از مناظرات هم این سخنرانیها را برای من میآوردند و من میدیدم یا گاهی میشنیدم؛ تهمتهائی زدند، حرفهائی گفتند؛ به کی؟ به کسی که رئیس جمهور قانونی کشور است، متکی به آراء مردم است. نسبتهای خلاف دادند، رئیس جمهور مملکت را که مورد اعتماد مردم است، به دروغ‌گوئی متهم کردند! اینها خوب است؟ (۸۸/۳/۲۹)

و بعد از آن به نقد رفتار احمدی‌نژاد در مناظرات پرداختند که چرا همه‌ی کارنامه‌ی سی‌ساله‌ی نظام اسلامی زیرسوال برده شده و از اشخاصی که هنوز اتهام‌ ایشان ثابت نشده، به عنوان مجرم اسم برده شده است. 

من نگرانم، که نکند جریان انقلابی در نسبت با #روحانی به همان اشتباه و خطایی دچار شود که موسوی و هوادارانش در نسبت با #احمدی_نژاد دچار شدند.

2️⃣ در مناظره‌ی روز جمعه (۸ اردیبهشت) بدون تردید روحانی بازنده بود؛ دستش خالی بود و عصبانی، و به‌حق #قالیباف با استفاده از تجربیات قبلی خود، توانست هوشمندانه و علی‌رغم طراحی م‌ُزخ‌رف مناظرات، انتقادات جانانه‌ای به دولت مستقر وارد کند و یک‌تنه حملات هر دو رقیب اصلی و پوششی را دفع کند. اما برای من، تلخ‌ترین قسمت مناظره، تکرار دوباره‌ی جمله‌ی میرحسین موسوی-با حفظ سبک و محتوا- بود؛ آن‌جا که قالیباف رو کرد به دوربین و گفت: «مردم! ما با پدیده‌ای مواجهیم که در دوربین نگاه می‌کند و #دروغ می‌گوید.» از چند ماه پیش، جمعی از فعالین رسانه‌ای جریان انقلابی نیز از این کلیدواژه استفاده کرده‌اند و مدام بر طبل دروغ‌گو بودن روحانی می‌کوبند و اخیرا، مشغول ترند کردن هشتگ #روحانی_دروغ_ممنوع هستند. تکرار این عبارت موسوی و تکرار شعارهای جنبش سبز (#دروغ_ممنوع)، علاوه بر تداعی حقانیت فتنه‌گران و دراز شدن زبان طعن و کنایه‌ی آنان، برخلاف مصلحت نظام اسلامی است، به همان دلیل که در سال ۸۸ به مصلحت نبود و مورد تذکر رهبر انقلاب قرار گرفت.

3️⃣ لطفا‌ ارجاع ندهید به خلاف‌گویی‌های روحانی و نپرسید که «آیا این‌ها دروغ نیست؟!». سخن از این نیست که چه‌ کسی دروغ گفته یا نگفته، بلکه صحبت از پرده‌هایی است که نباید دریده‌‌ شوند‌ و اتفاقا دشمنان منتظرند که برای پرده‌دران جریان انقلابی کف و سوت بزنند. #معیار بی‌نظیرِ «دشمن‌شاد نشدن» همچنان کار می‌کند و باید به‌شدت مراقبت کرد. مطالبه‌ی وعده‌های ریاست جمهور، نه تنها ایرادی ندارد، بلکه‌ لازم و ضروری است. انتقاد تند‌ و تیز لازم است. ولی باید مراقب‌ جایگاه‌های حقوقی بود که شرافت و حرمت‌شان از انتصاب به نظام مقدس جمهوری اسلامی حاصل شده. یک بار دیگر به استدلال رهبر انقلاب توجه کنیم، که زشتی انتصاب دروغ‌گویی را، به 1. قانونی بودن (جایگاه حقوقی)، 2. اتکای به آراء مردم و 3. مورد اعتماد مردم بودنِ رییس جمهور مستند می‌کنند. «یکی بر سر شاخ و بن می‌برید» تنها شرح حال #دیگران نیست، و اگر ما هم حیثیت و مصلحت نظام اسلامی را فدای منفعت‌های پنداری زودگذر‌ کنیم، مصداق آن خواهیم بود.

پی‌نوشت:

به کار بردن وصف #دروغ_گو یکی از مهمترین مصادیق بلیه‌ای است که مطرح شد، ولی تنها مصداق نیست. از جمله‌ مصادیق دیگری که در روزهای آینده بیشتر از آن خواهیم شنید، #تز_تقلبی رییس جمهور است. مطالبه‌‌ی شفافیت در این مورد نیز ایرادی ندارد. آقای روحانی حتما باید در این باره روشنگری کند و این ادعا در صورت اثبات، قطعا رسوایی بزرگ برای ایشان و هواداران و همه‌ی ایرانیان به بار خواهد آورد؛ ولی کشاندن این موضوع به صحنه‌ی بین المللی و یا حتی طرح آن در مناظرات تلویزیونی، از مصادیق هتک حیثیت جایگاه حقوقی است و باید از آن پرهیز کرد.

#تاملات_انتخاباتی #انتخابات #نه_به_روحانی

@Banizy2

http://l1l.ir/1gu1


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۲/۱۰

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی