چهل روز زود گذر تا انتخابات
I چهل روز زودگذر تا #انتخابات
I بایدها و نبایدها
I تاملات انتخاباتی- ششم
#رئیسی آمد، قالیباف انصراف داد، احمدینژاد کنفرانس خبری گذاشت و سروصدا کرد، ضرغامی کنار رفت، جلیلی شرایط جمنا را نپذیرفت، جمنا رییسی را مصادره کرد و الخ؛ اینها بخشی از اخبار انتخاباتی است که طی سه-چهار روز اخیر ذهن و توان جریان انقلابی را مصروف خود ساخته است؛ اما انتخابات پیش رو صحنهی رقابت با #روحانی و جبههی رسانهای پشتیبان او (از ضدانقلاب تا اصلاحات) از یک سو، و جلب نظر #مردم به سوی گزینهی جایگزین از سوی دیگر است. اصطکاک جریان انقلابی و بحثهای بیانتها بر سر گزینهی جایگزین، #فرعی است و ثمرهای جز بقای روحانی در پاستور و ناامیدی فزایندهی جریان انقلابی نخواهد داشت. چهل روز باقی مانده را بایستی تماما صرف صحبت با مردم و تجهیز بحثهای انتخاباتی پیش رو کرد؛ آنچه در ادامه میآید 10 خط اصلی است که در چهل روز آتی هر یک از ما بایستی به تناسب توان و دسترسیهایمان به آنها بپردازیم:
1️⃣ ترغیب عموم مردم و دایرهی اثر خود (ده، پنجاه، صد، هزار، هر چند نفر که هست) به مشارکت حداکثری و پرشور در انتخابات، فارغ از اینکه به چه کسی رای خواهند داد.
2️⃣ امیدبخشی و رفع این شبهه که: «امیدی به اصلاح وضع اقتصادی کشور نیست» و «هر کسی بیاید اوضاع همین است»؛ که اولا بیتفاوتی را از میان ببرد و ارادهها را به حرکت درآورد، و ثانیا مشخص کند که نفی روحانی وجه اثباتی نیز دارد. به عنوان نمونه، آقای #جلیلی محتوای خوبی در این جهت تولید کرده (@Dr_jalily) و آقای #ضرغامی سبک خوبی در پیش گرفته است(@zarghami_ez).
3️⃣ تبیین فنی این سوال که: «چرا نباید به #روحانی رای داد؟» به صورت مدلل، پرتعداد و با ارجاع به شواهد ملموس؛ الحمدلله به یُمن عملکرد فوقالعادهی جناب روحانی و تیمشان، برای اثبات این مدعا میتوان دلایل بسیار زیاد و متنوعی (متناسب به ذائقههای مختلف) اقامه کرد.
4️⃣ رصد برنامهی ضدانقلاب برای تخریب کاندیدای جریان انقلابی و تهیهی پاسخها و پاتکهای مناسب؛ از جمله برکات ورود علنی آمریکا و ضدانقلاب به صحنهی انتخابات، شفاف شدن مرزبندیها و پررنگ شدن معیار #منافع_ملی است. علیرغم همهی تخریبها، همچنان #خط_دشمن یکی از بهترین معیارها برای تشخیص درست از غلط است و عموم مردم این را میفهمند.
5️⃣ تشکیل جمعهای کوچک خانوادگی، محلی، دانشگاهی و صرف وقت برای مباحثه در هر جمعی که در #دایره_اثر ما قرار دارد، مجازی باشد یا حقیقی؛ چه بهتر که فرصت انتخابات را بهانهای بدانیم برای بازگشت موثر جریان انقلابی به دل نهادهای اجتماعی (خانواده، مسجد، بسیج، دانشگاه، محله و ... ) و این حضور منحصر در انتخابات هم نماند. (بسیار مهم!)
6️⃣ #تولید_محتوا برای استفاده در جمعهای کوچک و بزرگ انتخاباتی: آمادهسازی عکسنوشت و سایر محصولات گرافیکیارائهی آمار از وضع موجود و مقایسه با ظرفیتها، تهیهی جزوات تبیینی و ... . باید جمعهای انتخاباتی اردیبهشت ماه را تغذیه کرد و به کسانی که در بحثهای انتخاباتی پیش رو ورود فعالانه میکنند مواد اولیه رساند.
7️⃣ نفی هرگونه #اصطکاک، اختلاف و بگومگو درون جریان انقلابی؛ فعالیت انتخاباتی هیچ یک از ما نباید دچار این آفت شود، و علاوه بر آن باید حتیالمقدور در منصرف کردن اطرفیان از این اشتباه راهبردی بکوشیم.
8️⃣ پرهیز از #دوقطبیسازی اجتماعی و احساسی در میان مردم؛ نباید رای به هیچ یک از طرفهای انتخابات، رای به یک جریان اجتماعی خاص یا نفی جریان اجتماعی دیگر تفسیر شود. انتخابات برای سرکارآوردن دولتی است که با جدیت به مسائل مردم بپردازد، همین. از طرف دیگر باید حتی المقدور فضای انتخابات را به سمت رای آگاهانه (در برابر رای احساسی) سوق داد؛ علاوه بر اهمیت ذاتی «آگاهی» در جامعه، رای آگاهانه پایدارتر خواهد بود و تبعات منفی کمتری دارد.
9️⃣ دامن نزدن به تلقی «مرگ و زندگی» در میان جریانهای سیاسی و قشرهای مرجع؛ متناظر آنچه در مورد قبل مطرح شد، نباید فضا را به سمتی سوق داد که قشرهای نخبگانی و جریانهای سیاسی انتخابات را صحنهی تعیین مرگ و زندگی خود ببینند. چرا که در این صورت فعالیتها از مدار عقلانیت خارج شده و احتمال بروز رفتارهای ساختارشکنانه و خلاف امنیت ملی بالا میرود و فارغ از اینکه چه کسی رئیس جمهور بعدی باشد، جمهوری اسلامی ضربه خواهد خورد.
🔟 و از همین امروز: عبور از انتخابات و آغاز دورهی #خدمت؛ که هم تحصیل هدف غایی (خدمت به مردم) است و هم برای رسیدن به هدف نزدیک (انتخابات) مثمر ثمر خواهد بود. در این باره بیشتر خواهم نوشت، ان شاء الله.
هر یک از موارد پیشگفته دو شان عملیاتی (ارتباط با مخاطب) و پشتیبانی (طراحی و تولید محتوا) دارند. عملیات کار همه، و پشتیبانی کار نخبگان جریان انقلابی است.
#انتخابات #تاملات_انتخاباتی
@Banizy2
http://l1l.ir/1cyv